Thermen Katara

Nieuwe Baan 66, 9111 Belsele (Sint-Niklaas)
+32 (0)3 / 773 24 00
www.katara.be

elke dag van 10u-23u en op vrijdag en zaterdag tot 23u30
woensdag is badpakdag

De oude Grieken wisten het al, een zuiver lichaam geeft een zuivere geest. Katara betekent dan ook zoveel als zuiver, puur, rein en misstaat niet voor de intense saunabeleving die wij vooropstellen: tijd nemen voor jezelf, stilstaan bij je gezondheid en puur genieten in alle stilte. Kortom, herbronnen in een oase van water en vuur. Thermen Katara verwelkomt én verwent je  in een nagelnieuwe thermenwereld met een waaier aan binnen- en buitensauna’s, opgietsessies en een heuse reis rond de saunawereld: fins, duizend-en-een-nacht, marokkaans, japans ...

Daarnaast onze uitgebreide periferie van infraroodbehandelingen, jacuzzi’s, neveldouches en de waterstraat. Er is de grootste saunatuin van het land én een sprankelende open haard … Te veel om op te noemen dus. Wie langer dan een dagje wil genieten, bieden we ontbijt en overnachting aan. Wie aan een massage of schoonheidsbehandeling toe is, kan zijn dagje uitbreiden: maak kennis met de betere massagetechnieken, lichaamsbehandelingen en gelaatsverzorgingen.

Praktisch

Gebruik van thermenfaciliteiten gebeurt naakt behalve op woensdag. In de relaxruimte, beauty en bistro is het dragen van badjas verplicht.